Μας ελάτε σε επαφή με
Tongsen Lai

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13530356651

WhatsApp : +8613530356651

Shenzhen Comeic Technology Co., Limited

Co. τεχνολογίας Comeic Shenzhen, που περιορίζεται

επαγγελματικός κατασκευαστής του ποντικιού αέρα, ασύρματο πληκτρολόγιο, πληκτρολόγιο μαξιλαριών αφής.

κατάστημα: το www.comeic.com

  • Shenzhen Comeic Technology Co., Limited
  • Shenzhen Comeic Technology Co., Limited
  • Shenzhen Comeic Technology Co., Limited
  • Shenzhen Comeic Technology Co., Limited
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες comeic Αριθμός Υπαλλήλων 200~300
Ετήσιες πωλήσεις 1000000-2000000 Ιδρύθηκε Έτος 2014
Εξαγωγή pc 70% - 80%
Εισαγωγή

Η Co. Technolgoy Comeic, που περιορίζεται, είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής του ποντικιού αέρα μακρινός και MiniKeyboard με τον εξοπλισμένο καλά εξοπλισμό δοκιμής και την ισχυρή τεχνική δύναμη. Με ένα ευρύ φάσμα, μια καλή ποιότητα, λογικές τιμές και μοντέρνα σχέδια, τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται εκτενώς στα manyindustries. Έχουμε δοκιμάσει την ομάδα Ε&Α και την παρακινημένη & ενεργητική ομάδα πωλήσεων και την ομάδα εξειδικευμένων εργατών, οι οποίες μπορούν guanrantee το προϊόν μας με υψηλό - η ποιότητα και το ακριβές κόστος control.OEM και οι υπηρεσίες ODM παρέχονται.

 

Τα προϊόντα μας έχουν περάσει τις πιστοποιήσεις CE και RoHS και τα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν gottenpatents στην Κίνα. Περισσότερο από 80% τα προϊόντα έχουν εξαχθεί σε πολλές υπερπόντιες χώρες. Mainlyin Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Ασία και Νότια Αμερική. Επίσης έχουμε λάβει μια καλή φήμη bothin η υπερπόντια και εγχώρια αγορά.

 

Εκμεταλλευτείτε τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες, και οι δύο από μας θα ωφεληθούν σίγουρα από το μας μακρύς-termwin-κερδίζουν τη συνεργασία.

Ιστορία

Ιδρυμένη το 2014, η επιχείρηση αφιερώνεται στην παραγωγή και τις πωλήσεις των περιφερειακών εξαρτημάτων υπολογιστών συμπεριλαμβανομένων των πληκτρολογίων, των ποντικιών, των ακουστικών, των ομιλητών, και του ευφυούς εναέριου τηλεχειρισμού ποντικιών.

Υπηρεσία

Έχουμε συσσωρεύσει έναν πλούτο της εμπειρίας στον τομέα του πληκτρολογίου και του ποντικιού, και μπορούμε να επιτύχουμε την τελειότητα στη ανάπτυξη προϊόντος και την παραγωγή. Και λαμβανόμενος την αναγνώριση των πελατών.

Η ομάδα μας

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α, την ομάδα παραγωγής, την ομάδα πωλήσεων και την ομάδα μεταπωλήσεων για να προστατεύσουμε κάθε ενός από τους πελάτες και τους φίλους μας.